REVIEWS

20 reacties op “Reviews”

 1. Verhuizen is tegenwoordig al een soort evenement geworden. Daar krijg je gewoon stress van. Een leger aan mensen in je huis. Voor van alles en nog wat. Maar dan is een fijn persoon als Mark een hele prettige verwelkomming. Alles ging super vlot. Vanaf het maken van de afspraak tot het snelle leveren van het label. Een hele prettige service. Thanks Mark!

 2. I’m very happy with his work. He’s a friendly person and delivered the energy label quickly. Highly recommend!

 3. Jelle van der Geest

  We hebben eerder een energielabel laten maken, maar dat klopte echt van geen kant. De afwikkeling met de andere adviseur was heel onprettig. De makelaar adviseerde ons Marks Label voor een second opinion. Het bleek dat bijna alle isolatie verkeerd was ingevoerd. Zeg maar gerust bijna geen isolatie genoteerd wat er gewoon wel was. Mark ging grondig te werk, legde alles duidelijk uit en belde me zelfs voordat hij het label officieel zou afmelden nog na. Zijn professionaliteit en eerlijkheid waren verfrissend!

 4. Vandaag was Mark bij ons langs geweest hele aardige man legt alles goed uit en het rapport hebben we ook snel gekregen!

 5. Rianne Veelink

  De makelaar had ons doorverwezen naar Marks Label en zeker geen spijt van gehad! We hadden helaas van alle isolatie geen facturen meer liggen dus ja het bewijs ontbrak. Hij heeft door zorgvuldige inspectie toch de isolatie kunnen achterhalen. Wel fijn want zonder dat hadden we een niet al te best label gehad. Toppie Mark!

 6. Johan de Vries

  Mark is een uitstekende professional. Grondige keuring, snelle levering van het rapport en waardevol advies voor energielabelverbetering. Zijn toewijding en vriendelijke benadering maken hem een absolute topper. Geweldige service en een absolute aanrader!

 7. Frank de Waal

  We hebben een supergezellige keuring gehad! Netjes uitgelegd wat hij ging doen en Mark ging erg grondig te werk.
  We hadden de facturen van de dakisolatie helaas niet meer. Maar ondersteboven lag hij achter het knieschot en toen heeft hij toch nog via een gaatje
  de isolatie kunnen meten. Topper!

 8. We konden niet bij de opname zijn, maar Mark belde ons na om al zijn bevindingen door te spreken nu weten we waar het label nog eventueel verbeterd kan worden. Hier was de makelaar ook erg blij mee om in zijn verkoop verhaal mee te nemen. Bovendien was hij erg snel de dag na de keuring hadden we het label al. Helemaal top!

 9. Superfijn dat Mark ons zo goed heeft geholpen! Ons label zat heel erg dicht tegen een B label aan en Mark heeft voor ons door middel van simulaties heel inzichtelijk gemaakt hoe we op een B label uit kunnen komen. Echt top zo kunnen we met minimale middelen een upgrade maken. Erg tevreden!!

 10. F van Wilder

  Zeer tevreden. Mark is erg deskundig en professioneel. Hij heeft ons goede adviezen gegeven en gaf ons alle ruimte om vragen te stellen. Het energielabel hebben wij nog dezelfde dag mogen ontvangen!

 11. J. Korteland

  Een fijne rustige persoonlijkheid, professioneel en grondig. Mark weet connectie te maken en legt goed uit wat hij gaat doen met een goede onderbouwing van zijn werkzaamheden. Top ervaring en wat dat betreft een goede referentie!

 12. Martin Breeuwen

  Was gewoon een erg gezellige ontmoeting. Wist niet dat er op zoveel punten alles bekeken moest worden om een label te maken.
  Hij is zelfs in de kruipruimte gaan kijken. Alles heeft hij heel helder uitgelegd. Zelfs voor onze nieuwe woning kregen we verduurzamings tips!
  Mark is echt een aanrader!!

 13. James Colton

  Very nice man. Very detailed and clear ispection result report. Got the result report prepared the next day after inspection!! Super fast. Thanks!

 14. Mark heeft onze woonark doorgelicht i.v.m een energielabel.
  Aparte situatie
  onder is er water, boven lucht
  Hij ging zeer grondig te werk, bleef steken op de wtw installatie,
  omdat er in de gebruiksaanwijzing 2 types stonden.
  Ging pas verder toen hij zeker wist welke van de 2 het nou was.

  Dat is pas grondig !!

 15. De inspectie was vrij gedetailleerd en Mark legde elke check tot in detail uit. De feedback is erg snel en gedetailleerd

 16. Daniel & Pilar

  Excellent and super professional! Mark was very thorough and gave us detailed explanations of his findings in our house. One can see right away that he loves his job and this is what makes a difference. We also had a nice chat about saving energy most efficiently. He was super fast delivering the report and even gave us a call to let us know the result. Great customer service!

 17. Alles goed gegaan, professioneel en aardige man. Alles goed uitgelegd.

 18. Fast and reliable service. Detailed explanation with advices. Highly recommended.

 19. Henk van der Voort

  De keuring was grondig, uitgebreid en heel informatief. Ik kan oprecht zeggen dat ik een hele leuke ochtend heb gehad omdat er ruimte was voor extra informatie en een grapje hier en daar. Het rapport zat dezelfde dag al in mijn mailbox! Zeker aan te bevelen!

 20. Hele snelle service van Mark, vakkundig, vertrouwd en goede uitleg naar de klant. Mooie duidelijke website dat wij als zeer prettig hebben ervaren.
  Al met al echt aan te bevelen!!

LAAT HIER JE REACTIE ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *